Flyttar!

Har flyttat min blogg och kommer numera blogga på

http://scarletmajesty.wordpress.com/

Olivolja.

Äntligen har vi köpt hem olivolja och jag invigde vår nya fina gröna olja med att smeta in i mitt hår. Det är en skitbra inpackning och nu sitter jag och väntar på att jag ska få arslet ur vagnen och få ur det här oljiga ur mitt hår. Men ack så fint det kommer bli <3


Sen har jag tre råttor som tycker mitt hår är jääättemums just nu..

Lantbröd.

Varit duktig och bakat bröd idag. Grekiskt lantbröd blev det, och sjukt nöjd är jag <3
jag har inte bakat bröd på år och dag och brödet jag bakade blev väldigt gott måste jag säga. Så ikväll ska jag njuta av ostmackor!


there is this girl.

Det är den här tjejen,den här tjejen som jag träffade för två år sedan, en månad och två och en halv vecka sedan för första gången. För ett år och sex månader sedan så har hon varit på mitt huvud konstant. Den där tjejen. Du vet den där personen som får dig att må bra, som får dig att känna dig snygg, den där personen som får dig att skratta fast du vill gråta.
Hon den där.



xoxo

ScarletMajesty

Sjuk..

Dålig dag idag, usch usch :( först får vi besked om att min fasters sambo har gått bort, sen åker jag till Miroi på informationsmöte. (fyfan för att vara arbetslös) och sen när jag kliver på bussen för att åka hem så upptäcker jag halvvägs hem att jag glömt min mapp med viktiga papper i på busshållsplatsen! Så jag fick snällt kliva av och gå tillbaka ned till stan och hämta mappen som tur nog ingen tagit.  Träffade sedan pappa för att storhandla och då vi satte oss i bilen fick jag världens huvudvärk och sedan påväg upp för trapporna med maten så klarade jag bara av att bära kassarna en trappa upp, hela världen snurrade för mig och det svartnade framför ögonen :( så sen dess har jag legat i sängen och sjukat mig med yrsel och illamående.

skit dag!




xoxo
scarletmajesty

Vila i frid.

Vaknade i morse av ett ledsamt besked. Min fasters pojkvän och mina kusiners pappa har avlidit idag.
Fruktansvärt sorgligt och inte alls så som det skulle bli :(

Vila i frid Peo!






xoxo
scarletmajesty

My thoughts

My thoughts are wandering. I am unsecure, yet so secure. I know what I want and how I want it, and i stand prepared with needle and steelthread. Ready to start stitching things up back again.  My heart is hammering hard in my chest, and my lungs doesnt breathe. An equation that doesn't go well. I fear and it gnaws, the thousands and one rats are back and gnawing. Sleep is still failing me, mostly because my lungs fail.  But there is nothing to do than to wait, wait for the final answer, and, god knows I'm waiting.


xoxo

God morgon!

Eller, snarare god sen förmiddag/eftermiddag? Ohwell. Tänkte skriva några rader innan jag bestämmer mig för vad jag ska göra idag. Det är halvdåligt väder ute så jag har ingen lust att göra något ute. Funderade på att åka ut till Rambo men, naäe, inte i det här vädret. Har blivit för bekväm nu när han står i Bjästa och inte där han stod förut, som var mycket närmre. Mest för att det tar så lång tid att åka ut och sen behöva gå i 20 minuter.. Saknar honom iaf!


Sov halv taskigt i natt igen, somnade vid halv fyra och vaknade vid halv nio och var klarvaken. Det sög ju :( såg på family guy och somnade om igen och sov i två timmar.


..nej, nu ska jag se vad som finns att göra.


en av kattungarna mamma har hemma just nu


xoxo
Scarlet Majesty

layout, english

Yes, I am aware. The layout I currently have sucks. But Im not good at html so it'll look like this for a while.
And I will probably blog in both english and swedish. I need to decide which language I want to use!




xoxo

ScarletMajesty

hm.

Det här med att blogga är ju verkligen inte min grejj verkar det som. Jag kan aldrig hålla en blogg aktiv.
Men nu jävlar ska jag försöka igen!

Exakt vad den här bloggen kommer handla om är jag inte helt klar med, men. Jag skriver. Och sen så ser vi vad som händer!


_________

Me and blogs = not my thing apparently. I can never keep a blog active. But i'm going to try again.

I yet need to decide what I want this blog to be about, i will do like this; I write, and then we see what happen!


xoxo
ScarletMajesty

RSS 2.0